ا

  • اندازه غده مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

ب

  • برنامه‌ریزی کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

  • بهره‌وری کیفی کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

  • بهره‌وری کمی کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

ت

  • تغییر اقلیم نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]

خ

  • خلاء عملکرد نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]

س

  • سیب زمینی مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

  • سیب زمینی افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

  • سیب‌زمینی‌کن مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

  • سرعت پیشروی تراکتور مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

ع

  • عمق کار سیب‌زمینی‌کن مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

  • عملکرد افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

غ

  • غده‌های برداشت شده مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

  • غده‌های دفن شده مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غده‌های سیب‌زمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]

ق

  • قیمت فروش کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

ک

  • کارایی کارایی و بهره‌وری مصرف بذر در زراعت سیب‌زمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]

  • کارایی مصرف منابع نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]

  • کاربرد آمینواسید مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

  • کود مرغی افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

  • کود نیتروژنه افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

م

  • مدیریتهای راهبردی نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]

  • میزان نیترات غده مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]

ن

  • نیترات افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]

  • نظامهای کشت نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]