ا
-
اندازه غده
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
ب
-
برنامهریزی
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
-
بهرهوری کیفی
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
-
بهرهوری کمی
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
ت
-
تغییر اقلیم
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]
خ
-
خلاء عملکرد
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]
س
-
سیب زمینی
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
-
سیب زمینی
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
-
سیبزمینیکن
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
-
سرعت پیشروی تراکتور
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
ع
-
عمق کار سیبزمینیکن
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
-
عملکرد
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
غ
-
غدههای برداشت شده
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
-
غدههای دفن شده
مدیریت کاهش صدمات مکانیکی به غدههای سیبزمینی در زمان برداشت [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 1-6]
ق
-
قیمت فروش
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
ک
-
کارایی
کارایی و بهرهوری مصرف بذر در زراعت سیبزمینی کشور [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 23-30]
-
کارایی مصرف منابع
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]
-
کاربرد آمینواسید
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
-
کود مرغی
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
-
کود نیتروژنه
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
م
-
مدیریتهای راهبردی
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]
-
میزان نیترات غده
مقایسه استفاده از کود آمینواسید با عدم کاربرد آن در سیب زمینی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 7-12]
ن
-
نیترات
افزایش عملکرد و کاهش غلظت نیترات در سیب زمینی با کاربرد تلفیقی کود مرغی [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 31-36]
-
نظامهای کشت
نگرشی بر جایگاه محصول سیب زمینی در امنیت غذایی کشور در افق 1430 [دوره 6، سال ششم - شماره 1، 1402، صفحه 13-22]